DöNER STOP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Stop. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 15:56 Rijkgevulde kipburger gegeten. Broodje Falafel was ook super lekker! Snel bezorgd!
28 jan 2023 om 20:35 Heeeeeeeeeerlijk gegeten. Zaterdag is Dönerstop dag! Maandag tm vrijdag trouwens ook :)
21 jan 2023 om 15:37 Snel en erg lekker eten!
12 jan 2023 om 16:07 Turkse pide Xl met lamsshoarma is een echte aanrader! Goed gekruid en gebakken. Ben erg tevreden.
7 jan 2023 om 16:29 De enige in Uden die sinds enkele weken lahmacun vers uit eigen deeg maakt en per bestelling bereidt. Verser dan deze vindt je ze niet. Erg tevreden!
21 dec 2022 om 20:05 Super
15 dec 2022 om 20:34 Duurder en minder maar nog steeds lekker!
16 okt 2022 om 16:02 Het verschil tussen extra vlees en geen extra vlees is enkel de 2,50 die je afrekend. Je gerecht is verder hetzelfde.
23 sep 2022 om 22:13 Gewoon goed snel en goedkoop
23 sep 2022 om 18:50 De opties die we hadden aangevrinkt klopte geen zak van
16 sep 2022 om 19:51 Zeer snel bezorgd (20 min) Lekker vlees en superverse groente. Sambal proef je ook. Wij hadden lamachun döner.
30 jul 2022 om 11:06 Verkeerde eten bezorgd maar binnen paar minuten opgelost.